Pantai Labuhan

Pantai Labuhan berada di sebelah utara Pulau Bawean, sehingga para wisatawan dapat menikmati suasana pantai sambil berjemur di atas hamparan pasir putih yang lembut serta menikmati keindahan pemandangan matahari tenggelam. Pantai labuhan terletak di Desa Tanjungori, Kecamatan Tambak, Bawean – Gresik dan berjarak sekitar 30 Km dari Pelabuhan Sangkapura serta 1.5 Km dari Bandara Bawean. Lokasi pantai ini berada di ujung jalan lingkar Bawean sehingga membuat obyek ini mudah untuk dijangkau oleh para wisatawan.

LABUHAN BEACH AND PENJINGGAHAN

Labuhan beach is located on the north of Bawean island, so the tourists can enjoy the atmosphere of the beach instead of get sunbathing and lying on the smooth sand beach and also enjoy the beautiful scenery of sunset. Labuhan beach placed on Tanjungori village Tambak Sub-district of Bawean Gresik and has 30km away from Sangkapura port and 2 km from Bawean airport. The location of this beach on the edge of Bawean ringroad makes this beach easy to reach for every tourist.